Bila je najpoznatija ljubavnica svih vremena: što danas radi i kako izgleda Monica Lewinsky?



Najpoznatija seks afera svih vremena zacijelo je ona između bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i njegove tajnice i pripravnice Monice Lewinsky.


Nakon što je neko vrijeme negirao ikakav odnos s Monicom, Clinton je ipak odlučio sve priznati, a to ga je gotovo stajalo karijere. "Nisam htio lagati, ali sam svoju porodicu htio sačuvati od sramote", rekao je tada Clinton kojeg je afera gotovo stajala mjesta predsjednika, što zbog skandala, što zbog prijašnjeg laganja pod zakletvom.

Priznao je naposlijetku kako se s Monicom nalazio u Bijeloj kući i kako je uvijek bila riječ samo o oralnom seksu. Lewinsky je na nagovor prijateljice čak sačuvala plavu haljinu prekrivenu Clintonovom spermom, kako bi dokazala da ne laže.
 Od skandala je prošlo gotovo dvadeset godina, a iako ste možda pomislili da je Monica 'propala u zemlju', ona je itekako prisutna.

"Bucmasta ljubavnica", kako su je nekada nazivali u medijima, u međuvremenu je izgubila preko dvadeset kilograma i odselila u Englesku, gdje je završila psihologiju. Danas je poznata aktiviskinja koja predaje na fakultetu i bavi se problemom zlostavljanja i "bullyinga" među tinejdžerima.

Što se tiče ljubavnog života, čini se da Lewinsky nije imala nijednu dužu vezu nakon afere. "Nema muškarca jer ona voli Billa. Sutra bi se opet s njime spetljala da može. Zato i nema djece, a privatan život ne skriva, nego ga nema", tvrde njezine poznanice.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula i njena novija fotografija, na kojoj izgleda uistinu sjajno. Korisnici su se čak našalili usporedivši mladoliku Monicu s danas sedamdesetogodišnjim Clintonom, tvrdeći kako je očito tko je izvukao deblji kraj.





(Slobodnadalmacija.hr)

Primjedbe