(VIDEO) "PRODAVAČICE LJUBAVI" u Sarajevu: Pogledajte kako one bestidno vrebaju svoje mušterije ! ! !

Related image


(VIDEO) "Prodavačice ljubavi" bez straha ordiniraju na ulazu u Sarajevo...


Prostitucija je najstariji zanat na svijetu, te kao takav i u našoj zemlji ima mnogo žena koje ovako nastoje obezbijediti egzistenciju.

Javna je tajna da je jedno od najpoznatijih mjesta gdje prodavačice ljubavi ordiniraju u glavnom gradu BiH, jeste na ulazu u Sarajevu, odnosno Vogoščanskoj petlji.

Bez obzira na vremenske (ne)prilike ove žene i pored čestih policijskih kontrola bave na očigled svih svojim poslom.

Tako nam je jedan čitatelj poslao video snimak jedne od prodavačica ljubavi koja "radi" na ulazu u Sarajevo.
Video pogledajte u nastavku:




OBJAVLJEN VIDEO PROSTITUCIJE – POGLEDAJTE KAKO PRODAVAČICE LJUBAVI VREBAJU MUŠTERIJE...


Na Vogošćanskoj petlji, inače poznatoj lokaciji na kojoj ordiniraju prostituke, ovih dana prolaznici svjedoče povećaju broja “prodavačica ljubavi”.

Naime, godinama je na ovoj lokaciji seksualne usluge pružala jedna dama, a ovih dana dobila je pojačanje. Pogledajte u video prilogu o čemu se zapravo radi.



Izvor: avaz.ba, helena.ba



Primjedbe

  1. umjesto da ste kao normalni ljudi pomogli toj sirotoj jednoj prostitutki koja nije svojom voljom sigurno krenula u takve vode , ismijavali ste ju i iskoristavali sigurno ste i koristili njene usluge a onda se kasnije zgrazali kad bi vam netko to spomenuo, i sad se cudite gle prostitutka, niste SAD da ih imate na desetke tisuca imate ih svega par osoba, i možete ih sklonuti sa ulice i pomoci im u jednom danu! ne budite apsurdni nego se aktivirajte

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar