EVO ZAŠTO SU MORALI DA SE RASTANU! Ove zapanjujuće DETALJE Kijine i Slobine ljubavi NISMO ZNALI!

Sloba i KIja

Uporedni horoskop pobednice rijaliti programa "Zadruga" - Kristine Kije Kockar i pevača Slobe Radanovića, čoveka koji je pred milionskim auditorijumom prevario svoju zakonitu suprugu, priča interesantnu ljubavnu priču i pored neslavnog završetka.

Sreli su se baš u pravom momentu, prava sudbinska veza u kojoj su mladi prošli kroz ljubav, bol i slavu. Jedno od drugog su definitivno mnogo naučili. Sloba je Kiji došao kao iscelitelj, sve staro što je bolelo je nestalo a ono o čemu je sanjala sada živi.
Na početku veze sve je delovalo kao da će trajati ceo život. Odmah su se probudile strasti i savršena komunikacija.
Kija i Sloba
Sloba je dobio želju da sa Kijom uživa, voleo je da sa njom vodi duge razgovore, značili su mu njeni saveti. U društvu je uz nju bio opušteniji i pričliviji. Kiju je doživeo kao pametnu, snalažljivu i komunikativnu osobu. Javila mu se potreba da svoju inteligenciju razvija kroz taj odnos sa njom. Ona mu je probudila talenat za pisanje, i dobio  je nove ideje i inspiraciju.
Kija se na prvi pogled zaljubila. Bila je to iskrena i luda zaljubljenost, ali nije dugo trajala. Njena putovanja a i njegovi nastupi su ih polako udaljavali. Ona je ustvari više želela sigurnost u domu i porodici sa njim. Želela je da se bude majka i da imaju srećan brak. I čim je osetila da je to počelo da bude nesigurno njena ljubav se ugasila.
Strast je i dalje tu, u krevetu se fantastično uklapaju, to može da traje večno, ali to to nema veze sa emocijama i to nije dovoljno za ljubav i brak.
Kija i Slboa
Sloba je došao u njen život da je kroz bol isceli, da je izleči, da iz tog odnosa nešto nauči i da se finansijski oporavi. Što se i jeste na kraju desilo. Njena najveća slaba tačka su bile emocije i njena kuća. Prošla je kroz pakao, duša je bolela, ali je ipak u tom periodu mnogo naučila. Zahvaljujući Slobi ona je sada u jednom novom svetu, u novom domu i emotivno mnogo, mnogo jača i sretnija.
Podsetimo se, tokom rijalitija Sloba i Kristina su često dolazili u sukob upravo zbog finansijske situacije u kojoj su se nalazili dok su delili dom. Kija je u više navrata naglašavala da je ona išla "u beli svet" da radi ne bi li njima bilo bolje, dok je Sloba, kako ona kaže, ležao i nije želeo da nađe posao. On je tvrdio suprotno, i upravo zbog neusklađenih stavova i različitih viđenja iste situacije njihova komunikacija nije išla u dobrom smeru.
Kija i SlobaDobru kombinaciju imaju za zajednički duet. Što verovatno uskoro može i da se ostvari. Posle tog hita Kija će se verovatno umoriti od pevanja i to će biti kraj njene muzičke karijere.
Velike su šanse da se pronađe u voditeljskom poslu, to je nešto što njoj baš leži. Možda bude imala ideju da ima svoju radio stanicu i da se bavi medijima, a i turistička agencija bi joj legla dobro.
Ljubav između njih bi mogla da traje samo kada bi se mnogo međusobno poštovali, razumeli i podržali. Ali to je nemoguće jer oni karakterno nisu takve osobe. Zato im ovaj uporedni aspekt uvek na kraju donese svađu, tuču i netrpeljivost.
Kija je trenutno dobar period za samoću. Svaka veza sada će da je opterećuje i sve će se zasnivati na lažnim emocijama. Možda započne i tajnu vezu sa osobom od koje će se teško otkačiti. Iskrenu, pravu ljubav svog života će naći jednog dana u inostranstvu.
Za Slobu je dobar period da svim starim ljubavima kaže zbogom. Velike su šanse da uskoro uđe u ozbiljnu vezu, fatalnu, koja će se na kraju završiti brakom. Moguća je velika razlika u godinama.
Izvor: srbijadanas.com

Primjedbe